سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت سرچشمه به روش استخراج حلالی با استفاده از D2EHPA دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت سرچشمه به روش استخراج حلالی با استفاده از D2EHPA کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت سرچشمه به روش استخراج حلالی با استفاده از D2EHPA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت سرچشمه به روش استخراج حلالی با استفاده از D2EHPA :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
فرآیند بازیابی مولیبدنیم از محلول لیچ شده ی کنسانتره ی مولیبدنیت سرچشمه به روش استخراج حلالی مورد مطالعه قرار گرفته است. از این محلول مولیبدنیم بوسیله ی استخراج کننده ی دهپا رقیق شده در کروزن استخراج شد. در طول این پژوهش، تأئید چندین فاکتور عملیاتی مانند غلظت استخراج کننده، pH، نرخ O/A و دما برای تعیین شرایط مناسب جهت استخراج بهینه مورد آزمایش قرار گرفتند. 83/18% مولیبدنیم از محلول لیچ حاوی 900ppm مولیبدنیم استخراج شد و شرایط بهینه ی استخراج عبارت است از: pH حدود 54% A:O=1:1، دمای اتاق و استفاده از D2EHPA؛ 2% حجمی بعنوان استخراج کننده، و همچنین درصد استخراج بالاتر (89/94%) در شرایط: pH حدود 54%، A:O=1:1 و دمای 60C و استفاده از D2EHPA؛ 10% حجمی حاصل شد. این پژوهش تنها برروی مرحله ی استخراج مولیبدنیم متمرکز شد و مرحله ی استریپ مورد بررسی قرار نگرفت.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :